måndag 18 juni 2007

haha

HUR MAN GER EN KATT ETT PILLER:

1. Lyft upp katten och håll den i armvecket som ett spädbarn. Placera höger hands pekfinger och tumme på var sida om kattens mun och tryck försiktigt så munnen öppnas. Låt pillret rulla in i munnen.

2. Tag upp pillret från golvet och hämta katten bakom soffan. Upprepa sedan punkt ett.

3. Hämta tillbaka katten från sovrummet och släng det uppblötta pillret.

4. Tag fram ett nytt piller. Håll katten med vänster arm med ett hårt grepp om baktassarna.Tvinga upp käkarna och tryck in pillret längst bak i munnen. Håll igen munnen och räkna till tio.

5. Tag upp pillret ur akvariet och ta ner katten från bokhyllan. Ropa på din sambo.

6. Ställ dig på knä och håll fast katten hårt i både fram och bakbenen. Be din sambo hålla fast huvudet. Kör in en linjal i kattens mun och låt pillret glida ner längs linjalen samtidigt som du gnider halsen för att stimulera sväljreflexen.

7. Ta ner katten från gardinstången. Res upp cd-stället och köp nya gardiner sen.

8. Lägg pillret i ett sugrör, tvinga upp munnen och blås in pillret.

9. Gurgla med munvatten för att få bort den vidriga smaken och kontrollera sen att det inte är skadligt för människor med kattsaliv.

10. Stoppa katten i ett köksskåp och stäng så endast huvudet sticker ut. Tvinga upp munnen med en sked och skjut in pillret med ett gummiband.

11. Sätt upp skåpluckan med en skruvmejsel. Ring din läkare och fråga när du senast fick en stelkrampspruta. Släng din nedblodade t-shirt.

12. Be din sambo köra dig till akuten. Sitt stilla när de syr dina fingrar med tolv stygn och plockar ut resterna av pillret ur ditt högra öga. Åk förbi en möbelaffär på vägen hem.

13. Ring djurens vänner och be dem hämta din katt. Köp sen en hund.

HUR MAN GER EN HUND ETT PILLER:
1. Vira in pillret i en baconskiva.

=) jo jag är djurvän..



.