onsdag 18 juni 2008

Uh..

Svenska landslaget kan åka hem och ägna sig åt knyppling..
Ryssland förtjänar sannerligen att gå vidare!

Lagerbäck borde tala om för sitt lag att en grundbult är att passa spelare som har samma färg på tröjan som man själv har.. Sen kan han åka hem, ta på sig dumstruten och ställa sig i skamvrån!

Det är min åsikt och den står jag för..!

söndag 15 juni 2008

Idag

Skulle mamma fylla 65 år.. Det är så tungt att hon inte finns här med oss längre.

Vi var hos mamma idag, Pappa, jag, Niklas, storasyster, hennes dotter Jenna och Kikki.
Prästen, Mads hade gjort så fint.. Bäddat ner mamma med ett fint spetslakan och en ljusblå skön fleecefilt.
Han tog emot oss och riktade det mesta av sin uppmärksamhet på Niklas. Han är åtta år och det är svårt att mista sin älskade mormor. Niklas var bestämd att han ville gå in och säga hej då och han hade ett rött fint mjukt hjärta som det stod I love you på med sig som mormor skulle ha. Hennes mjukishäst som Niklas och jag köpte när hon blev inlagd första gången skulle hon också ha hos sig.
Niklas stannade en kort stund, klappade mormor på kinden, lade hjärtat på hennes kudde och sa hej då. Sen ville han inte vara kvar längre för lite otäckt tyckte han ändå att det var. Mormor såg ju inte riktigt ut som vanligt och så var hon så väldigt kall.
Igår i telefonen så "varnade" han mig lite att mormor kommer att vara kall "men det är bara för att hennes själ har farit iväg mamma" sa han =) Värmen följer med själen. Fina ord från en sorgsen liten kille.

Underbara Kikki tog Niklas och gick ut så vi andra fick stanna hos mamma en liten stund.
Niklas talade om för prästen att han skulle vilja döda döden! Strypa döden skulle han göra om han kunde! Sen gick han in i tankarna en stund innan han tittade på prästen och sa: Fast om döden inte fanns så skulle vi bli hemskt många här på jorden du.. Tänk vad det snurrar mycket tankar och oftast väldigt vettiga sådan i huvudet på våra barn!

Tack snälla Kikki för att du finns med oss nu. Tack älskade Marcus för att du finns här med oss nu. Ni är underbara och som alltid bäst när det gäller!

Tre röda rosor har mamma på sitt bröst från oss. ett brev från Jenna och en dikt från Nettan. Hästen och hjärtat ligger hos henne på kudden och hon sover gott nu lilla mor.
Plågornas rynkor är utslätade och hon plirar lite lite på oss. Friden har nått henne och smärtan har flytt sin kos.
Jag saknar mamma så mitt hjärta brister samtidigt som jag är lättad för hennes skull.

Grattis på födelsedagen mamma... Jag älskar Dig!