torsdag 15 november 2007

Aj

Rejält mörbultad är jag idag..

Men jag ska inte gnälla, det kunde ha varit mycket värre..


Nu ska jag lägga mig.

tisdag 13 november 2007

En

djurdag känns det som jag har haft idag..
Efter stallet och min första tur i vagnen bakom Nurre (vilken gick alldeles lysande bra) så tog Ylva och jag en rejäl promenad med hundarna..
Ut till Saltö där vi släppte dem på stranden så de fick busa av sig ordentligt och sen promenad hem igen.. Superhärligt och jättekul att vara två av var ras =)

De här vovvarna har inte förstått att det är vinter och kallt i vattnet..




Nu sitter jag här hemma, trött av för lite sömn och för mycket frisk luft.. ;-) Soffan och filten hägrar!

Premiär

Var det igår..
Nurre gick sitt första träningsjobb framför vagn i min regi!

Emma körde honom då jag fortfarande är lite feg efter olyckan och vi vet ju inte riktigt hur länge sen det är som Nurre gick i vagn. Tack Emma!!
Förutom att han blev lite förvirrad och gick i nån konstig piaff ut från stallet så skötte han sig exemplariskt.. Travade riktigt fint och har enligt Mathias ett fint rörelsemönster.. Ett par bilder på min stora skrutthäst när han skrittar mot stallet efter träningen förstås..


Nurre till vänster i bild..





Att allt går framåt med Nurre är nog det enda som är roligt och bra just nu.. Att allt annat är skräp har jag bara mig själv att skylla för.. Det gör ju iofs inte att man mår bättre.. Känns inte som det räcker att nita sig själv.. Jag förtjänar en rejäl höger, minst.. så om någon är hågad så...

Nu ska jag ut till stallet och köra Nurre..