tisdag 27 november 2007

Nu


Blir det inget bloggande på ett tag..
Kommer att vara inlagd i Karlshamn en vecka..


Ha det gott så länge och tänk lite på mig i morgon =)

måndag 26 november 2007

Usch..

Nu är det bara två dagar tills jag opereras.. Har stora fiskmåsar i magen nu och längtar inte alls till onsdag.. Själva operationen tar bara nån timme så den går ganska fort men jag är rädd för dagarna efter.. Jag har en känsla av att det kommer att vara ganska smärtsamt och det tillsammans med att jag måste ligga i Karlshamn ger mig lite ångest..

Känner mig rejält besviken på en vän idag.. Att döma någon pga ekonomi är inte vad jag kallar för vänskap.. Jag har ingen skyldighet gentemot någon att blotta min privatekonomi. Det är väldigt få som har insikt i den..

Jag kan tala om för er som lever på entrecote och designerprylar att när det väljer att börja jävlas så gör det det och det kan gå ruskigt fort tills man sitter där i skiten.. Då gäller det att stå ut med falukorv och makaroner eller fiskpinnar..

Det finns ingen annan att skylla på än mig själv och det finns heller ingen annan som kan ordna upp mig.. Men jag ser äntligen en ljusning.. Det är långt kvar men det går på rätt väg iaf... Uppåt för mig!


Johan, Ylva och Lina ska ha varsin stor kram!! Varför vet ni...