lördag 2 juni 2007

=)

Fast min ångest är nog inget mot vad den danske supportern kommer att känna när han vaknar ur sin psykos och inser att hela hans land vill spela fotboll med hans huvud..

Oj

Visste ni att tandvärk kan utlösa en ångestattack?
Det vet jag nu.. .
.
.




torsdag 31 maj 2007

Kalmar

har jag bevistat i tre dagar nu.. Det är väldigt skönt att komma upp till Haddock några dagar sådär emellanåt.. Främst för att få lite kärlek, sen är hans säng så förbaskat skön! :-D
Var på bio igår kväll och kikade på Johnny Depp och co.. jag tyckte filmen var ok, haddock var inte alls förtjust. Tre timmar i en biostol är i mesta laget men det gick vägen.

Nu drar det ihop sig till en ny jobbrunda för Haddock.. han åker nästa fredag och kommer hem i slutet av augusti.. De första veckorna är jobbigast så det lär väl bli en del gnäll här då. Ni får protestera om jag blir tjatig!
Han hinner hit en vända till innan han åker så än ska jag inte gnälla =)


En bild på lilla nykomlingen My caissier lägger jag in också..


söndag 27 maj 2007

hmm

Eftersom jag inte får några kommentarer alls längre så gissar jag att det inte är några som läser här längre. Jag fortsätter skriva ett tag till ändå.





Idag verkar alla runt mig ha en dålig dag och de är kvicka att tala om det också. Ibland undrar jag om folk tror att jag är helt okrossbar och att jag klarar ta emot hur mycket som helst.
Tror de det så tror de väldigt fel.

Jag är jätteglad för mina vänners skull som får sitt drömhem!! Grattis till det!

Och så förstås, grattis lilla mamma på mors dag. Jag älskar dig! =)