fredag 7 december 2007

första

natten hemma avklarad..
Även om det är jätteskönt att få vara hemma så är det samtidigt ganska oroligt..
Sov dåligt inatt.. Hade ont och var lite nojig över allt möjligt.

Niklas är en underbar unge och han gör sitt yttersta för att hjälpa till. Han fick hjälpa sin mamma upp med byxorna tex och han hjälpte till att fixa sin egen kvällsmat =) I morse fixade vi hans frukost tillsammans och han kom iväg till skolan utan minsta strul..

Hoppas att distriktet hör av sig snart för bandaget på låret luktar apa och jag funderar på att hugga av mig benet så jag slipper ha den lukten i näsan hela tiden. Urk..

Jag är jättenöjd att jag till slut verkligen gjorde den här operationen och den kommer att skona mig från mycket besvär när allt är läkt och i ordning. Fram tills dess så får jag gå här som en nittioåring =)

Jag har ångest för Nurre.. Han behöver verkligen komma igång nu och jag måste ha tag i någon som kan rida honom åt mig för själv lär jag inte komma upp i sadeln på ett bra tag..

Sen är jag förbannat trött på män.. igen..

torsdag 6 december 2007

Hemma..

...igen.
Orkar inte blogga så mycket idag men operationen har gått bra. Har lite infektion i ett av operationssåren så jag har ganska mycket ont men det är skönt att vara hemma igen.
Distriktssköterskorna ska komma hit en gång om dagen och lägga om mina sår så det känns betryggande att veta att de har koll på mig fram tills det är läkt och ok.

Tidigt i säng är det som gäller ikväll.. MIN SÄNG! =) Trist att man ska behöva sova ensam i den bara... Fast jag har sovit ensam i så många år så jag klarar det med. Har ju Niklas i sitt rum så jag får lyssna på hans goa snarkningar inatt..

Go´natt!