fredag 25 januari 2008

Efter några dagar på Öland så är det dags att styra hemåt.. Jag får Kikki och barnen med mig ner till Karlskrona över helgen och det känns bra!

Det har varit bra dagar det här.. Onsdagen klarades av trots att den var tung, nervös och besvärlig. Nu väntar vi och håller tummarna att rätt beslut ska fattas. Det kändes bra att vara med och stötta genom den dagen. En självklarhet helt enkelt som jag tappade bort ett tag.

Det har varit underbart att få träffa Kikki, Annah, Tobbe, Linda och alla barnen.. Det är skönt att veta att vänskapen består trots min bortavaro som jag egentligen inte har några ursäkter för.

Ikväll ska vi hämta hem Niklas.. Han är helt toppad över att få träffa kikkis barn igen och så har han ju sin hockeyträning i morgon.. Den är han eld och lågor över. Känns så rackarns bra att han äntligen har kommit igång med något! =)

Så.. Nu återvänder jag till mitt nätlösa lilla hus på prärien.. Både skönt att komma hem, ändå inte.. Ibland är det skönt att få fly en stund och även om ångestklumpen i magen har varit mycket kännbar dessa dagarna så har mina vänner lyckats trixa bort den emellanåt..

Segla lugnt!

torsdag 24 januari 2008

Hahahaha

Ett par kommer in till BB för att föda sitt efterlängtade barn.
Kvinnan visas in på ett förlossningsrum och ombedes ta plats i sjukhussängen.
Läkaren kommer in för en första kontroll av läget och frågar henne:
-Har slemproppen gått?
-Ja, men han skulle bara parkera bilen..

tisdag 22 januari 2008

På plats..

På Öland igen..
Det är jätteskönt och lite som att komma hem, samtidigt som det känns konstigt att vara här igen.. Det är ändå tre månader sen sist..

Det är mycket som har hänt sen dess och det är mycket som är annorlunda..

Ikväll blir det nog ett par glas vin och massa pratande.. Det behövs och det ska bli skönt att få sitta och ventilera allt..

söndag 20 januari 2008

Det

är dåligt med nät här i lilla huset på prärien..
Det blir långt mellan uppkopplingarna och då prioriteras kanske inte bloggen..

På tisdag åker jag till öland och tjuvsurfar på Kikkis nät så då blir det nog en del bloggande =) och vin.. ;)

Det är som vanligt mer turbulens än lugn i mitt liv.. jag börjar inse att det är jag som är turbulent.. Det måste vara så för annars skulle det väl ha gett med sig?
Jag är glad att jag bor såhär för nu slipper jag människor.. Och det är definitivt rätt för mig just nu..

Jag behöver få vara eremit nu och försöka landa.. wroooomm......