lördag 8 mars 2008

Drama..

Efter en hyfsat dramatisk kväll och natt så sitter jag nu på Öland igen..
Det var inte alls meningen att jag skulle hamna här denna helgen men ibland vill ödet annorlunda..
Jag känner mig ganska förvirrad idag.. Skärrad, utsugen, besviken, skrämd, ledsen och vansinnigt trött.. Mitt i allt detta så känner jag Ölandslugnet i mig..

Har haft en härlig stund idag med Kikkis mamma.. Hon är en underbar människa och hade man kunnat ha två mammor så hade jag adopterat henne. Tror iofs att vi har adopterat varandra lite ändå =)

Lyckades cykla till konsum utan att trilla.. Upptäckte dock till min fasa att det blir svårstyrt med matkasse i cykelkorgen! Fintade en lyktstolpe och cyklade hemåt här med ett kaxigt flin..

Istället för att sondera mina tankar och känslor efter nattens drama så finner jag mig själv tänka på allt annat.. Tex att det körs mycket SEAT på Öland.. Att man borde få böter om man målar sitt hus illturkost, att min kondition är det sämsta av de sämsta och att ett pyttelitet nedförslut nästan fick mina ögon att tåras av glädje osv.. Tror det är mitt undermedvetna som talar om att de tankarna som borde snurra är alldeles för tunga att hantera idag..

Dagens horoskop är skrattretande:

Lejonet 23/7 - 23/8
Dagshoroskop - lördag 8 mars
Händelseutvecklingen kan verka vara helt bortom din kontroll idag, men du gör samtidigt intressanta lärdomar. Resor kan bjuda på irritationsmoment, och du är ovanligt känslig för orättvisor.

Jo tack!!!

Ikväll när Kikki kommer från jobbet så ska hon få toast med parmaskinka, mozarella och soltorkade tomater.. Till det en purjosallad och icke att förglömma så kommer hon att ha ett glas rött upphällt i samma sekund som hon kommer genom dörren..

Ett litet tack till Dig min vän...



Köpte denna veckans nummer av Allas.. Sista sidan ser ut såhär:
Suddigt, jag vet.. Men jag tror att Ni ser vad jag menar.. Det gör inte mitt redan krylliga känsloliv mindre krylligt men det är ju en angelägen sak så..

torsdag 6 mars 2008

Allas veckotidning 12/3

Köp den då om Ni vill läsa reportaget som Anna har gjort om mig.
Det känns spännande, nervöst, ledsamt, roligt, pinsamt, viktigt, angeläget och sist men inte minst.. hedrande.

Så 12/3 - Allas veckotidning..

Mardröm...

Och en återkommande sådan har jag drabbats av..
För två gånger är väl återkommande?

Nåväl.. I den här hiskeliga drömmen så sjunger jag solo.. I ett fullsatt TAR.. OCH åker konståkning iförd suspekt klädedräkt... Tillsammans med LARRY PILUT!!! Allt på en gång..
Vad är nu maran i detta kan man undra?

För det första.. Jag kan inte sjunga..
För det andra.. Man kan inte åka konståkning i replica och oanständiga stövlar..
För det tredje.. Jag kan inte åka konståkning alls.. Kan knappt åka skridskor tror jag..
För det fjärde.. Pilutten skulle inte orka lyfta mig.. Han skulle skada ryggen och det vore väldigt obra.. Hela staun skulle hata mig..
Nu tror jag iofs att Mr Pilut fixar några sköna konståkningsmoves men det är att föredra om han låter bli sådana nu och ägnar sin skridskotid åt massa vackra assists och skott på mål istället..


Tror ni jag har fått någon kval-bacill? En elak sådan kanske?




That´s the spirit Mr Pilut!!!

söndag 2 mars 2008

Konstigt..

jag är så van vid att inte ha bil så när jag tittade ut genom fönstret tidigt i morse så undrade jag vem det är som hälsar på här ute på åkern så tidigt..
Kom på att det är jag som har lånat pappas bil över natten..

Tänk vad huvudet inte fungerar alls innan morgonkaffet..