torsdag 13 september 2007

Epidemi..

just nu verkar det som om alla mina vänner har det tufft på ett eller annat sätt..

Ikväll tänker jag mest på en speciell..
Jag finns här för dig vännen! Om du behöver prata, skälla, gråta.. vad som helst!!!
Och jag vet tyvärr allt för väl hur och vad du känner just nu..

När du behöver så stöttar jag upp dig precis som du gör och har gjort för mig..

Kram..

onsdag 12 september 2007

Jag har sagt åt mig..

.. att om jag inte har diskat, burit ut soporna, bäddat i rena lakan och varit i tvättstugan innan åtta så får jag ingen chokladpudding med vispgrädde och jag får absolut inte se idol..

Dumma dumma mig! =(

tisdag 11 september 2007

funderingar

Funderar på allt möjligt ikväll..
Om jag ska vara helt ärlig så är det världskrig i min hjärna ikväll..

Har vi läst läxan tillräckligt mycket?

Ska jag diska innan jag lägger mig eller låta det vara till i morgon? Kanske trollet i källaren diskar om jag låter det stå tillräckligt länge..

Varför blev jag sådär arg på Gollum nu igen.. Jag har ju lovat att inte bli det men varför vet han exakt var min spräng-tvåtusen-hjärnceller-knapp sitter?

Vad ska jag ha på mig i morgon? Min tvättkorg är välfylld..

Tänk om Marmor verkligen gifter sig med Henkebenke och drar till Sudan?
:-O
Hur ska jag kunna hälsa på där?? Måste man rida dit på kamel eller kan man åka lastbil?
Finns det vin i Sudan?????

Varför ringer det inte på min dörr och när jag öppnar så står där en otäckt vacker och rik man som bönar och ber att få älska mig i evighet och diska all min disk, som går ner på knä och säger att han ska köpa ett fint litet hus där vi ska bo med alla våra vackra barn och bara vara löjligt lyckliga!

Kommer jag att sitta såhär i all evighet? Tänk om jag fortfarande sitter här och bloggar som en bitter och ensam gammal klimakterietant. Inte ens Gollum kommer att hälsa på. han kommer att straffa mig för att jag blev sådär gräsligt arg igen..

Var tvungen att smyga in i hans rum nu.. Smeka hans hår, kyssa pannan och viska att mamma älskar dig över allt annat i världen.. Han mumlade lite och torkade bort pussen. Så har han gjort sen han var liten =) Tänk så änglalik han är när han sover..

I morgon ska jag inte bli arg en enda gång!!
Tröttnade på min mörka trista blogg..
Nu tycker jag att den är fin!

gah!

Jag får spunk, spatt, spader och sp...arrgh!!!

måndag 10 september 2007

Så var det dags

att börja arbetspröva då.
Har fått komma till Ringöhemmet här i Karlskrona. Ett naturskönt boende för människor med psykiska sjukdomar. 28 boende varav den yngsta är 32 år.

Ska börja med två timmar om dagen första veckan för att öka upp till fyra timmar per dag andra veckan.

Kände direkt när jag kom dit idag att det här kommer att bli bra. Det är mitt område, det jag är utbildad inom och jag har alltid trivts de gånger jag har jobbat inom psykiatrin.

söndag 9 september 2007

Helgsummering..

Jag har haft en riktigt bra helg.. Har iofs alltid det bra med Kikki men denna helgen har varit lite speciell..

Vi skulle enligt planerna ge oss av mot Tyskland i fredags kväll.. Det gjorde vi också men blev tre i bilen istället för två. En viss Haddock gjorde oss sällskap.. Förvånande men glädjande.

Ingen sömn (försök själva sova utsträckta över tre restaurangstolar), mycket bilåkande, minst lika mycket båtåkande, massa shopping av alkohol och en del drickande av ovannämnda men framför allt vansinnigt trevligt! Vi har tramsat, flamsat, skrattat och pratat oavbrutet..

Haddock har varit på det där sättet som får mig att minnas varför jag står ut med avståndet, bristen på uppmärksamhet och all väntan och längtan..

Tänk om han kunde begripa hur bra han kan få mig att må med väldigt små medel. När han lägger armen om mina axlar en liten stund när vi går, ger mig en liten puss eller kram trots att folk kan se.. Ibland vet jag att jag är lika viktig för honom som han är för mig.. Ibland känns det som om han inte skulle bry sig ett skvatt om jag så försvann.. Denna helgen har fått mig att känna mer av det förstnämnda. Det har varit han och jag, precis som jag vill ha det.

Hade jag varit en människa som kunnat leva i och njuta av nuet istället för att oroa mig för framtiden så hade jag mått riktigt lysande..

Lite bildbevis från resan såklart. Marmors bil fick tung last :-)
.

gick det fort eller är hastighetsmätaren kass?

Man får störa chauffören :-)

Smått uttråkade på färjan.. Klockan är ca fyra på natten..


det blev fullt..