måndag 10 mars 2008

Måndag..


Sov alldeles för lite i natt..
Känner mig helt mosig och ögonen är läckert rödsprängda.. Det matchar iofs de röda kanterna runt dem.. Håret har inte blivit borstat efter duschen så jag ser ut som ett meckitroll.
Jag behöver verkligen en hel natts djupsömn nu.. Jag har inget tålamod alls, känner mig på gråtgränsen mest hela tiden, håller fasaden uppe relativt ok inför sonen och alla andra.. Hör vad de säger men lyssnar inte..

Hittade en bil på blocket idag som jag vill ha.. En ganska gammal saab 900(94) som har rullat lite för långt.. Röd och fin.. 8000:- står det att de ska ha för den.. Den lär vara borta innan jag får ihop det. Egentligen bara dumt att sitta och titta efter bilar nu..

Sonen kom hem efter en liten extratur med en ny taxichaufför som inte känner till den här byn så bra.. De var nästan uppe i Rödeby när de ringde mig.. Jag stod nere vid vägen då och väntade på den lille krigaren.. det körde förbi en bil.. Föraren vinkade, jag vinkade tillbaka.. Reflekterade knappt över vem det var förrän bilen hade passerat mig. Jag kopplar lite långsamt och tur är väl det..
Nu är han iaf hemma, min lille skrutt.. han ville bort till hästarna så han fick sparkcykla dit.. Vi gav Juzette ett par morötter, kelade stallkatten Stina och tittade lite när en av tjejerna tränade sin häst.. Det var längesen jag red nu. Jag saknar det så in i bomben..
.
Grattis Kikki på 35årsdagen!

Jag vet att det här är ett trist och långtråkigt inlägg men jag orkar inte vara rapp eller fyndig idag..
.
Mitt toapapper är nästan slut.. Dags att börja fjäska för skjuts till affären igen.. Pinsamt!

Niklas kelar med stallkatten Stina..

2 kommentarer:

Unknown sa...

Säljes: Ford Escort-94 ca 19000mil
färg: marinblå metallic
pris: 0:-

Kikki sa...

Tack gumman, du saknades här ikväll när det firades....men du är ju med på festen o det är huvudsaken!!!


Kramar i massor!!!